Looking For Anything Specific?

Ismail Saymaz Veyis Ateş : Soylu Nun Haberturk Yayininda Gazeteciler Kacar Dakika Konustu : Benim 94 yılındaki ülkücülüğümü herkes biliyor ama bu gözden kaçmış yani.

Ismail Saymaz Veyis Ateş : Soylu Nun Haberturk Yayininda Gazeteciler Kacar Dakika Konustu : Benim 94 yılındaki ülkücülüğümü herkes biliyor ama bu gözden kaçmış yani.. İsmai̇l saymaz'dan sezgi̇n baran korkmaz'a flaş çağri gazeteci @ismailsaymaz, sevilay yılman'ın dinlediği; Göreceğiz bu sefer sınava hazırlanmış mı? O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı. Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman.

Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. 18.06.21 tarihinde akşam olacakmış yayın. '12 gazeteciye para verdiğim iddiası yalan'. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. Benim 94 yılındaki ülkücülüğümü herkes biliyor ama bu gözden kaçmış yani.

Ck1wy9tdlkh00m
Ck1wy9tdlkh00m from haber-e.com
Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi; İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. Bu dönemde anladığım kadarıyla doğruyol camiası ile tanışıklığı var. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi. İsmai̇l saymaz'dan sezgi̇n baran korkmaz'a flaş çağri gazeteci @ismailsaymaz, sevilay yılman'ın dinlediği;

Zanka tv açıklamada şunu yazdı:gazeteciler ferit atay ve ali tarakçı gündemi değerlendiriyor.

Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Veyis ateş halk tv de ismail saymazın sorularını yanıtlayacakmış. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Veyis ateş olayı sonrası 12 gazetecinin korkmaz tarafından maaşa bağlandığı iddia edildi. Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle veyis ateş: Habertürk veyis ateş ile yollarını ayıracak mı sorusunun cevabını ise bugün i̇smail saymaz verdi. İsmail saymaz şaşkınlıkla istedin mi? diye sorunca kendini düzeltti: O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. İsmai̇l saymaz'dan sezgi̇n baran korkmaz'a flaş çağri gazeteci @ismailsaymaz, sevilay yılman'ın dinlediği; Bu kayıt neredeyse bana da verin ben kendi ellerimle götüreyim bu bir dinlensin. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun?

Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? '12 gazeteciye para verdiğim iddiası yalan'. Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Bu dönemde anladığım kadarıyla doğruyol camiası ile tanışıklığı var.

Halk Tv De Ismail Saymaz In Programina Katilan Veyis Ates 10 Milyon Euro Iddialarini Yalanladi Haber Haberler Son Dakika Haberler
Halk Tv De Ismail Saymaz In Programina Katilan Veyis Ates 10 Milyon Euro Iddialarini Yalanladi Haber Haberler Son Dakika Haberler from cdn.shortpixel.ai
Sözcü yazarı i̇smail saymaz, hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı sezgin baran korkmaz'ın arabuluculuk için kendisinden 10 milyon euro istediğini belirttiği veyis ateş'in habertürk yönetimine söz konusu iddiaları ilk başta keskin bir dille yalanladığını yazdı. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: İsmai̇l saymaz'dan sezgi̇n baran korkmaz'a flaş çağri gazeteci @ismailsaymaz, sevilay yılman'ın dinlediği; Veyis ateş, halk tv'de yarın saat 20:00'de i̇smail saymaz'ın sorularına canlı yayında cevap verecek. Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Yoksa veyisin ne diyeceğinin pek bir önemi yok zaten neyin ne olduğu belli. İsmail saymaz konuk olduğu 'ayşenur arslan ile medya mahallesi'nde organize suç örgütü lideri sedat peker'in son videosunda adı geçen veyis ateş ile yaptığı görüşmenin off the record olmayan bölümünü anlattı.

Sedat peker'in iddialarının ardından habertürk'ten istifa eden veyis ateş yarın halk tv'de i̇smail saymaz'ın programına katılacak.

7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Kayıtla savcılığa suç duyurusunda bulunmalı. Habertürk'te i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile yapılan söyleşiyi kendisi mi organize etti? Habertürk sunucusu veyis ateş'in kara para aklamakla suçlanan firari iş insanı sezgin baransu korkmaz'ın sorunu halletmesi karşılığında 10 milyon euro rüşvet medya, siyaset ve iş dünyasını sarsan olaya ilişkin son gelişmeleri sözcü yazarı i̇smail saymaz, bugünkü köşe yazısında aktardı. 'açık açık sorun, açık açık konuşacağım.' diyen veyis ateş, i̇smail saymaz'ın sorularını yanıtlayacak. Sedat peker'in iddialarının ardından habertürk'ten istifa eden veyis ateş yarın halk tv'de i̇smail saymaz'ın programına katılacak. Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. Sözcü yazarı i̇smail saymaz bugünkü yazısında sedat peker'in ifşası sonrası ortaya çıkan veyis ateş olayının tüm ayrıntılarını kaleme aldı. Sen bu konuşmada diyorsun ki, senle veyis ateş: Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Veyis ateş, halk tv'de yarın saat 20:00'de i̇smail saymaz'ın sorularına canlı yayında cevap verecek. İsmail saymaz veyis ateş ile ilgili söz konusu konuşmasında şunları söyledi;

Erdal aras'la da mehmet ağar'la da, süleyman. Teke tek bir yayın olacağı söyleniyor. Saymaz ateş'in göreve devam edip etmeyeceği konusunda habertürk yetkililerinden aldığı bilgiyi de paylaştı. İsmail saymaz veyis ateş'in bilinmeyen geçmişini açıkladı. '12 gazeteciye para verdiğim iddiası yalan'.

X8vc9zsasxbuwm
X8vc9zsasxbuwm from static.dw.com
İsmail saymaz'ın sorularını bloke etti mi? Özel röportaj yarın 20.00'de halktv'de. 7 aydan beri çıkmayan konuşmam neresi önü neresi arkası. Programda i̇smail saymaz'ın soruları ve veyis ateş'in verdiği yanıtlar şöyle veyis ateş: Ankara'da olduğunu ve çeşitli resmi görüşmeler yapacağını iddia ederek, haksızlığa uğradığınızı biliyorum. Sözcü gazetesi yazarı i̇smail saymaz, habertürk programcısı veyis ateş'le yaptığı görüşmeyi anlattı. Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; Sözcü yazarı i̇smail saymaz bugünkü yazısında sedat peker'in ifşası sonrası ortaya çıkan veyis ateş olayının tüm ayrıntılarını kaleme aldı.

Geçtiğimiz temmuzun 20leri ya da 30larından tanıyorum meşhur otele davetli olarak gittim.

İsmail saymaz tüm yazıları ile sozcu.com.tr'de. Veyis ateş ve sezgin baran korkmaz arasında geçen ses kaydı hakkında değerlendirmede bulundu. Sedat peker'in iddialarının ardından habertürk'ten istifa eden veyis ateş yarın halk tv'de i̇smail saymaz'ın programına katılacak. Ne yapacağım ben o kadar parayı nereye saklayacağım? Habertürk'te i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile yapılan söyleşiyi kendisi mi organize etti? Veyis ateş, sezgin baran korkmaz'dan para istedi mi; O günlerde oraya davetli olarak gitmedim o günlerde zaten bir arkadaşım teknesinde tatildeydim. Bu dönemde anladığım kadarıyla doğruyol camiası ile tanışıklığı var. Sözcü yazarı i̇smail saymaz bugünkü yazısında sedat peker'in ifşası sonrası ortaya çıkan veyis ateş olayının tüm ayrıntılarını kaleme aldı. Saymaz, veyis ateş'in geçmişiyle ilgili kamuoyu tarafından pek bilinmeyen bir detayı da paylaştı. Websitelerimizde, fikir ve sanat eserleri kanunu 36. Sezgin baran korkmazla ne zamandan beri tanışıyorsun? Veyis ateş, halk tv'de canlı yayına çıkarak haklkında merak edilen soruları cevaplayacak.

Posting Komentar

0 Komentar